Contractele de inchiriere pentru Bazar si Piata Agroalimentara se prelungesc cu un an

Consiliul Local Falticeni a aprobat in luna decembrie prelungirea termenului de inchiriere a terenurilor si a spatiilor situate in Bazarul si Piata Agroalimentara Falticeni, pe o perioada de 1 an (01.01.2016 – 31.12.2016). Cuantumul chiriei este de 14 lei/m.p./luna pentru terenul din Bazar si de 23 lei/mp/luna pentru terenul din Piata Agroalimentara. Cuantumul chiriei pentru spatiile situate in Piata Agroalimentara Falticeni este de 33 lei/ m.p./ luna.

Cursuri pentru autorizarea administratorilor de imobile

Camera de Comert si Industrie Suceava si Primaria municipiului Suceava organizeaza cursuri pentru autorizarea administratorilor de imobile. Conditiile de participare vor fi aduse la cunostinta persoanelor interesate in data de 19 octombrie, ora 16.00, la sediul Camerei de Comert si Industrie Suceava, Str. Universitatii, Nr. 15-17. Relatii suplimentare la telefon: 0740.145.162.

Campanie de actualizare a cererilor pentru repartizarea locuintelor sociale

In perioada 28 septembrie – 16 octombrie 2015, Primaria municipiului Falticeni invita persoanele care au depus cereri pentru obtinerea unei locuinte sociale, sa-si completeze / actualizeze dosarele. Actualizarea dosarelor este necesara pentru stabilirea listei de prioritati in baza careia vor fi repartizate locuintele sociale din municipiul Falticeni in anul 2016. Documentul va fi supus spre aprobare Consiliului Local Falticeni. Precizam ca dosarele actualizate dupa data de 16 octombrie 2015 nu vor fi luate in calcul pentru repartizarile de locuinte sociale care vor avea loc in anul 2016. Detalii suplimentare pot fi obtinute de la Biroul Spatiu Locativ, camerele 10 si 11.

Se schimba destinatia atelierului-scoala de la CN Nicu Gane

Administratia locala pregateste constructia unui nou bloc de locuinte. Acesta urmeaza sa fie ridicat pe locatia fostului atelier-scoala de la Colegiul National „Nicu Gane”. In acest sens, la propunerea primarului Catalin Coman, consilierii locali au aprobat schimbarea destinatiei imobilului amintit.

Primaria Falticeni va achizitiona locuinte de pe piata libera

Primaria Municipiului Falticeni organizeaza in data de 21.10.2015, ora 12.00, licitatie deschisa avand ca obiect achizitionarea de imobile cu 1-3 camere, cu suprafete cuprinse intre 20-80 mp, de pe raza municipiului Falticeni. Caietul de sarcini privind desfasurarea licitatiei se poate procura de la sediul primariei, cam.28.